Vrouwen staan er bekend om dat ze graag winkelen. Gaan ze tijdens een koopavond op zoek naar wat leuke nieuwe spulletjes, dan bestaat er een grote kans dat ze met vele gevulde tassen thuis komen. Comfortabele schoenen, een nieuwe outfit, glinsterende sieraden: noem het maar op. Maar al dat spenderen is natuurlijk niet goed voor de portemonnee! Wil je voorkomen dat al je zuurverdiende centjes op gaan aan de plaatselijke winkels? Blijf dan een avondje thuis en doe mee met prijsvragen!

Op het internet zijn verschillende prijsvragen voor vrouwen te vinden. Deze vragen zijn speciaal voor de vrouw! Doe je mee met één van deze online prijsvragen, dan bestaat er een kans dat je iets typisch vrouwelijks wint. Waar moet je dan aan denken? Een felrode lippenstift, een stijlvolle tas, een kledingcheque en nog veel meer. Allemaal gratis producten! En er staat niet veel tegenover: het enige wat jij in feite doet is de vraag of vragen invullen, je gegevens opgeven en op ‘verzenden’ klikken. En dan is het afwachten!

De kans dat je een prijsvraag wint is over het algemeen vrij klein, want behalve jij zijn er soms nog wel duizenden anderen die een gokje wagen. De win-kans vergroot je door aan meerdere prijsvragen mee te doen. Iedere dag bieden verschillende bedrijven wel een nieuwe vraag aan. Dankzij onze website hoef je niet lang na te denken over de antwoorden: wij geven je de antwoorden namelijk gratis cadeau! Dus denk niet langer na en ga met de antwoorden aan de slag. Wie weet hoeveel gratis producten jij aan het eind van de week al binnen heb gehaald! Een waardebon voor je favoriete kledingwinkel, een beauty-pakket met allerlei verzorgende huidproducten of twee bioscoopkaartjes naar de film met je favoriete acteur. Houd de actuele prijsvragen regelmatig in de gaten en ontdek welke vrouwelijke prijzen er allemaal te winnen zijn!