Een stedentrip naar London, een midweekje in een Nederlands vakantiepark of een weekje weg naar een tropisch eiland: we houden allemaal wel van op vakantie gaan. Liever twee of drie keer dan maar één keer per jaar! Maar goed, één vakantie is al prijzig, laat staan twee of zelfs drie. Kan jij wel de dagen vrij krijgen van je werk, maar heb je het geld niet om een reisje te boeken? De oplossing: doe mee aan prijsvragen!

Wij Nederlanders zijn al dol op gratis producten ontvangen, maar al helemaal als het om iets groots als een vakantie gaat. Lijkt het je ook niet wat om een ticket naar New York, een hotelverblijf in Barcelona of een complete reis naar Disneyland Parijs te winnen? Of een verblijf met de hele familie in een bungalowpark, een weekendje hotel op een topbestemming of een reischeque die je aan welke reis dan ook kan uitgeven? Op het internet staat het bol met vakantie prijsvragen. Je kan bijvoorbeeld op zoek gaan naar een wedstrijd waarbij de prijs een trip naar je favoriete vakantieland of stad is. Maar als het je niet zoveel uitmaakt, dan doe je toch lekker aan alle prijsvragen die er maar zijn mee? Des te groter is de kans dat jij iets wint!

Wil jij een gratis vakantie winnen? Neem dan een kijkje bij alle vragen. Wij geven je de antwoorden op de vragen al, dus daar hoef je niet lang over na te denken. In sommige gevallen hoef je niet eens een antwoord te geven maar vul je alleen je gegevens in. In sommige gevallen zitten er wel voorwaarden verbonden aan de deelname aan een prijsvraag. Lees deze van tevoren goed door, zo kom je later niet voor verrassingen te staan. Bij de opgave van je gegevens moet je goed opletten of je het juiste telefoonnummer of het juiste e-mailadres doorgeeft. Het bedrijf zal namelijk via de telefoon of via de mail contact met je zoeken wanneer je gewonnen hebt! Het zou toch sneu zijn als je gratis droomreis aan je neus voorbij gaat omdat jij ergens een lettertje of een cijfertje bent vergeten?