Tips voor het aanvragen van gratis producten

Zoals je ziet, staan er allerlei verschillende gratis producten op de website. Kleine artikelen, zoals verzorgingsproducten en kortingskaartjes voor pretparken, maar ook hele grote en luxe producten. Gratis tabletcomputers bijvoorbeeld, maar ook gratis smartphones en gratis vakanties. Het aanbod wisselt dagelijks, dus neem regelmatig een kijkje!

Meedoen aan een gratis actie is heel gemakkelijk. Klik op de prijs die je wilt winnen, doe wat er gevraagd wordt en wacht in spanning af. Lees wel altijd goed de voorwaarden. Hierin vind je onder andere hoeveel mensen het product ontvangen. Kleine producten krijgt vaak iedere inschrijving, terwijl grote en dure producten verloot worden onder alle deelnemers. Door de voorwaarden goed door te lezen voorkom je teleurstellingen. Laat een verloting je niet weerhouden om mee te doen: misschien ben jij dit keer wel te gelukkige!

Bedrijven hebben verschillende redenen om producten gratis weg te geven. Een daarvan is een nieuw product of een nieuwe service van een bedrijf. Dit is te vergelijken met de kraampjes in de winkelstraat waar gratis hapjes en drankjes worden aangeboden. Zo maak je op een leuke manier kennis met een merk! Het bedrijf hoopt natuurlijk dat je het hapje of het drankje zo lekker vindt dat je het gaat kopen in de supermarkt. Op internet werkt het ongeveer hetzelfde, maar dan met andere producten. Hier wordt geen eten en drinken weggeven, maar wel heel veel ander leuks!

Een andere reden om gratis producten weg te geven is om meer informatie over de consument de krijgen. Sommige van de gratis producten op Prijsvraag.nl krijg je alleen als je een enquete invult. Deze enquêtes worden vervolgens gebruikt om de service of een product van het bedrijf te verbeteren. In verhouding nemen maar weinig mensen de moeite om een hele enquete in te vullen. De prijzen zijn dus vaak groter om je alsnog over te halen en je maakt bovendien meer kans op het gratis product. Een win-win situatie!